Header Image
Home / Diensten

Diensten

De uitvaartbranche heeft zich in de laatste jaren enorm ontwikkeld. Dat betekent enerzijds dat u de keuze heeft uit meer mogelijkheden voor het afscheid. Aan de andere kant kan het soms moeilijk zijn om een keuze te maken uit het scala aan opties. Daarom beperken wij ons niet tot één gesprek en nemen wij graag ruimer de tijd voor u.

Mijland Uitvaartzorg heeft een ruime ervaring en weet precies wat er kan en mag. Die kennis dient als basis voor onze kerntaken:

  • Informeren
  • Inspireren
  • Adviseren
  • Realiseren

 

Door deze stappen te doorlopen bent u ervan verzekerd dat het afscheid volledig verloopt zoals u dat voor ogen heeft.

Informeren
Wat is juridisch en praktisch haalbaar bij een uitvaart? Hoeveel tijd mag er verstrijken tussen het overlijden en de uitvaart? Welke mogelijkheden zijn er voor opbaring, afscheidsdienst, locaties?  Wat is een ‘ groene’ uitvaart?
Vragen waarop wij u persoonlijk het objectieve antwoord kunnen geven. Ook als het gaat over de kosten en de andere consequenties van bepaalde opties.
Mijland Uitvaartzorg informeert u objectief, volledig en toegespitst op uw situatie.

 

Inspireren
In de drukke dagen na een overlijden moeten veel besluiten genomen worden. Soms is het moeilijk om in kaart te brengen wat er allemaal mogelijk is en op welke wijze dat in uw situatie zou passen.
Mijland Uitvaartzorg kan u talloze voorbeelden laten zien en suggesties doen voor vrijwel ieder onderdeel van het afscheid: Zo inspireren wij u en weet u zeker dat u alle mogelijkheden op een rijtje heeft. Van traditioneel tot en met creatief: Wij hebben de voorbeelden van locaties, teksten, muziek, drukwerk, rouwvervoer, etc. die u op ideeën brengen.

Adviseren
Nadat wij u hebben geïnformeerd en geïnspireerd kunnen de definitieve keuzes gemaakt worden. Dat kan best moeilijk zijn. Zijn alle opties wel mogelijk, zijn alle wensen haalbaar? Daarom adviseert Mijland Uitvaartzorg u, zodat u uit alle mogelijkheden juist die opties kiest en combineert waardoor het afscheid helemaal wordt zoals u wenst.

Realiseren
De gemaakte keuzes en afspraken worden vastgelegd in de ‘Map van Mijland’. Deze ‘Map’ blijft bij u zodat u op elk gewenst moment kunt nakijken wat er allemaal door ons geregeld wordt. Mijland Uitvaartzorg doet er alles aan om het afscheid te laten verlopen zoals we hebben afgesproken. U kunt dit proces volgen en bent ervan verzekerd dat uw wensen door ons worden vervuld.

De diensten die wij aanbieden met  ‘Informeren – Inspireren –  Adviseren – Realiseren’ zijn:
Verzorging
Opbaring
Kisten
Uitvaart
Begrafenis
Ter beschikking aan de Wetenschap

Crematie
Drukwerk
Bloemen
Vervoer
Personeel

Top